Καλώς ήλθατε στο νέο μας web site..!!

Τα άτομα που αποτελούμε το SearchMarketing.gr βρισκόμαστε στο χώρο των internet υπηρεσιών από τον Ιούνιο του 1998 και είμαστε ταυτόχρονα μέλη της εταιρείας SMARTERweb.

Από τότε, έχουμε βοηθήσει πάρα πολλές επιχειρήσεις κυρίως τουριστικές που οι ανάγκες τους και οι απαιτήσεις τους ήταν να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ροή επισκεψιμότητας από το εξωτερικό.

Αυτή την εμπειρία μας την καταθέτουμε στο SearchMarketing.gr με ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό που συνδυάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των μηχανών αναζήτησης. Προσφέρουμε προγράμματα τα οποία στηρίζονται πρώτα απ’ όλα στην αξιοπιστία των ενεργειών μας αλλά κυρίως στην εντιμότητα και την ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας.

Από εμάς δεν πρόκειται να ακούσετε βαρύγδουπα λόγια και υποσχέσεις που έχουν να κάνουν με την θέση της καταχώρισής σας ή τον αριθμό των μηχανών αναζητήσεων που καταχωρούμε. Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί τέτοια αποτελέσματα σήμερα.

Γι′ αυτό και είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμά μας καταχωρίσεις sponsored links, ώστε να μπορέσουμε εγγυημένα να σας βοηθήσουμε να εξαργυρώσετε το συντομότερο, μόλις 48 ώρες, τις προσδοκίες σας και την επένδυσή σας.

Διαχειριζόμαστε πάρα πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα με μεγαλύτερη άνεση και φυσικά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Ασχολούμαστε διαρκώς και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις μηχανές αναζήτησης, τις αλλαγές που πραγματοποιούνται, τους αλγόριθμους που αλλάζουν σχεδόν κάθε έξι μήνες και ότι άλλο χρειάζεται ώστε να σας παρέχουμε πάντα τις πιο αποτελεσματικές και πιο ουσιαστικές υπηρεσίες.