Καλώς ήλθατε, στο WebsiteMarketing.gr, το online περιοδικό με άρθρα, θέματα και πληροφορίες που μοναδικό σκοπό έχουν να βοηθήσουν να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη από το e-επιχειρείν.

Κατ’ αρχάς να σας συστηθώ, ονομάζομαι Αλέξανδρος Μπούκης και πριν 12 χρόνια ίδρυσα την εταιρεία INFONETweb, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet. Με το πέρασμα των χρόνων όμως και όσο περισσότερους συνεργάτες αποκτούσα είτε εντός της επιχείρησης, είτε εκτός, τόσο μεγάλωνε και η επιθυμία για έναν χώρο ακριβώς σαν κι αυτόν.

Ενα Online ηλεκτρονικό περιοδικό, όπου οι επαγγελματίες του χώρου θα έδιναν σημαντικές και ουσιαστικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των πελατών μας και γενικότερα όλους εσάς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκεστε ενεργά με το διαδίκτυο.

Οσο περισσότερο το συζητούσαμε τόσο ωρίμαζε και η ιδέα το WebsiteMarketing.gr να γίνει από εμάς τους ίδιους. Αποφασίσαμε λοιπόν να διαθέσουμε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας και να σας δίνουμε όσο το δυνατόν συντομότερα όλα τα νέα και τις εξελίξεις από το παγκόσμιο κι ελληνικό web αλλά παράλληλα, να σας προσφέρουμε όποια δυνατή βοήθεια στα δικά σας προβλήματα.

Εχουμε ήδη αποστείλει προσκλήσεις σε πολλούς επαγγελματίες του χώρου να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο web site ώστε να μπορέσουμε σύντομα να σας παρέχουμε μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων και μεγαλύτερη ποικιλία απόψεων.

Ακόμη, θα ήθελα από την αρχή να ξεκαθαρίσω πως όλα τα άρθρα σε αυτό το web site, από οποιονδήποτε κι αν προέλθουν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση, να ληφθούν ως επιχειρηματική πραγματικότητα. Πρόκειται για προσωπικές απόψεις που στηρίζονται κυρίως στην εμπειρία και την τεχνογνωσία, αλλά ποτέ κανένας δεν θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος για μια αποτυχημένη επιχειρηματική πρακτική που στηρίχθηκε στα γραφόμενα οποιουδήποτε συντάκτη.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, σε αυτή τη νέα προσπάθεια κι ελπίζουμε πολύ σύντομα να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.

Αλέξανδρος Μπούκης
Digital Marketing Specialist